LEARN  HUNGARIAN

Online magyar nyelvtanfolyam 


Külföldön élsz? Érzed, hogy magyarnak születtél és még sem beszéled jól a magyar nyelvet? Szeretnéd fejleszteni nyelvtudásod vagy csak érdekel a csodálatos nyelvünk? Itt a lehetőség, hogy privát, online magyar nyelvtanfolyamon, olyan oktatásban részesülj, ami teljesen egyenértékű egy tantermi órával, hiszen oktatóddal közvetlenül beszélhetsz  a virtuális környezetben.
Ezek az órák szintén biztosítják a rugalmasságot, hiszen lehetőséged van arra, hogy testre szabjad a tanterved. Ez a tanulási forma lehetővé teszi a gyorsabb tanulást, nagyobb hangsúlyt fektetve azokra a készségekre melyeket a leginkább szeretnél fejleszteni.


Online Hungarian language course


Do you live abroad? Do you feel that you were born Hungarian and don't even speak Hungarian well? Do you want to improve your language skills or are you just interested in our wonderful language? Here is the opportunity to receive a private, online Hungarian language course, an education that is completely equivalent to a classroom lesson, as you can talk directly with your instructor in the virtual environment.
These lessons also provide flexibility as you have the opportunity to customize your curriculum. This form of learning allows you to learn faster, with a greater emphasis on the skills you want to develop the most.